Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Berichten

Zorgkaart Nederland

19 juni 2018

Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 299 particuliere woonzorgcentra in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle particuliere woonzorgcentra in Nederland is een 8.5 op basis van 2123 waarderingen.

Meer lezen

Een geschikt verpleeghuis vinden

12 mei 2018

Wanneer je naaste naar een verpleeghuis gaat, wil je natuurlijk de juiste plek voor haar vinden. Waar begin je met het bepalen van een keuze?

Meer lezen

‘Werken met ouderen is een prachtberoep’

04 april 2018

'Het aantal ouderen neemt snel toe en verpleegkundigen lopen elke dag tegen steeds complexere situaties aan. Nu en in de toekomst zijn er daarom flink meer hbo-verpleegkundigen nodig', zegt Helma Zijlstra, directeur van V&VN. Een website moet deze hbo'ers enthousiast maken.

Meer lezen

Vindplaats voor christelijke zorg

04 juni 2018

Christelijke zorg is gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Dan is het belangrijk dat uw zorgverlener begrijpt waarom u bepaalde keuzes maakt.

Meer lezen
vragen?

Lelie zorggroep

copyright ® 2018 huis de merwede | all rights reserved | ontwerp en realisatie: impuls.