Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Tarieven

De tarieven die in Huis de Merwede gelden zijn te splitsen in twee delen. U betaalt een particulier bedrag per maand voor de huur- en servicekosten, en u betaalt voor de zorgverlening een wettelijke eigen bijdrage.

Voor het particuliere deel moet u denken een een bedrag vanaf €2.900,- per maand. In deze tariefstelling wordt enkel onderscheid gemaakt of er gekozen wordt voor een zitkamer met aparte slaapkamer of voor een zitslaapkamer.

De wettelijke eigen bijdrage voor de zorgverlening wordt niet aan Huis de Merwede betaald, maar aan de overheid. Deze bijdrage is gebaseerd op zorg zonder verblijf oftewel op basis van thuiszorg en is afhankelijk van de inkomenssituatie en zorgzwaarte. Meer informatie vindt u op de site van het CAK.

Een rekenvoorbeeld aangaande de eigen bijdrage CAK: gebaseerd op een inkomen van €44.000 en eigen vermogen van €250.000:

De eigen bijdrage CAK in een regulier verpleeghuis (zorg in een instelling): €2.332,- per maand.

De eigen bijdrage CAK in Huis de Merwede (ik ontvang hulp of zorg thuis > Ik heb een volledig pakket thuis): €533,- per maand.

vragen?

Lelie zorggroep

copyright ® 2018 huis de merwede | all rights reserved | ontwerp en realisatie: impuls.